Lees hier alles over de bijzondere Nationale Parken in Nederland


 

Sevylor is een van ‘s werelds meest toonaangevende fabrikanten van producten voor waterrecreatie, waaronder opblaasbare kajaks. Of je nu snelstromend water trotseert of graag met het gezin rustig peddelt over een meer of langs de kust: de nieuwe Tahaa Kit kajak past bij elk avontuur op het water. De Sevylor Tahaa is een lichtgewicht kajak die comfortabel plaats biedt aan twee volwassenen, waardoor hij ideaal is voor tochten op meren en binnenwateren, maar ook geschikt is voor kabbelende tochten langs de zeekust.

Extra draagcomfort

De Tahaa Kit wordt geleverd met een verbeterd rugzaksysteem voor extra draagcomfort: je kunt de kano leeg laten lopen, oprollen en gewoon als rugzak dragen, waarmee een volgend avontuur altijd dichtbij is. De brede vorm combineert stabiliteit en comfort op het water. De kajak bevat een geïntegreerde sproeideken op de boeg en het achtersteven om bagage veilig te houden.

De twee opblaasbare zitjes zijn eenvoudig te verstellen en te verwijderen en bieden veel comfort tijdens het peddelen. De geïntegreerde manometer maakt nauwkeurig oppompen mogelijk en duidelijk zichtbaar. Opblazen en leeglopen gaat eenvoudig via een Boston Valve ventiel. De compacte kajak omvat een duurzame PVC-romp, twee pvc-zijkamers en stevige PVC I-balk constructie aan de onderzijde voor hoge stabiliteit en veiligheid op het water.

De Tahaa Kit weegt slechts 8 kg, kost € 189,99 en wordt geleverd inclusief peddels. Meer info: sevylor-europe.com


 

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer

Veluwe

Ontdek de veelzijdige Veluwe

Van uitgestrekte bossen, middeleeuwse vestingstadjes, tot de leukste dagattracties; voor iedereen valt er wat te beleven op de Veluwe. Volgens velen hét mooiste natuurgebied van Nederland. Hier ontdek je prachtige heidevelden, zandvlaktes, rivieren en bossen. Stuk voor stuk gebieden die je na een bezoek lang bij blijven.

Lees meer

Nationale Parken

De Nederlandse Nationale Parken zijn prachtig

De nationale parken vertellen het bijzondere verhaal van de Nederlandse natuur. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar de natuur op korte afstand zo divers is. Nergens is de interactie tussen water en land en tussen natuur en mens zo duidelijk aanwezig en inventief aangepakt als hier. Beleef het zelf. Voel je welkom in onze unieke natuur.

Lees meer