Klik hier voor meer info over het Zwarte Woud

Hanwag Vason reisschoenen zijn super duurzaam en jij kunt ze winnen!

Door Edwin Hagenouw | hoofdredacteur Reisschrijvers Media

De Hanwag Vason is een robuuste maar zeer comfortabele vrijetijds-en reisschoen in een sportieve optiek. Het bovenwerk is opgetrokken uit een materialenmix van suède en textiel uit gerecycled polyester van oude petflessen. De uiterst comfortabele StraightFit-leest maakt een rechte stand van de grote teen mogelijk waardoor er meer plaats is voor de overige tenen.

De Vason heeft een volledig leren binnenvoering dat een natuurlijk voetklimaat waarborgt en is voorzien van de gripvaste Hanwag ATR loopzool met een 10 % gerecycled gummiaandeel. De adviesprijs van de Hanwag Vason is €169,95. De Vason heeft ook een damesvariant, met de naam Vavena Lady.

WIN-ACTIE

Hanwag is al jarenlang partner van onze website Mountainreporters en sinds de lancering ook van OutdoorDichtbij. We zijn blij dat we onze lezers kunnen laten meeprofiteren van onze samenwerking en regelmatig Hanwag-producten verloten onder onze lezers.

De Hanwag Vason.

Wil jij kans maken op deze prachtige reisschoenen van Hanwag? Doorloop dan de volgende drie stappen en blijf onze website op de voet volgen. Deze win-actie heeft een looptijd tot 11 augustus 2020. In de week daarna maken we de winnaar bekend via de website en onze social media.

Doe nu mee en doorloop deze stappen:

  1. Schrijf je in voor onze Outdoor Nieuwsbrief > klik hier
  2. Like onze Facebookpagina > klik hier
  3. Deel dit artikel op je eigen Facebookpagina > klik hier

Ben je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief en like je ook onze Facebookpagina al? Dan hoef je alleen nog maar dit bericht te delen op je eigen Facebookpagina. 

Deze winactie is geëindigd. De winnaar is Jarno Timmerman!

Over Hanwag

Van 1921 tot vandaag de dag staat Hanwag voor traditioneel Beiers handwerk in combinatie met technische expertise en continue innovatie. Sinds de oprichting van onze firma produceren wij vanuit onze hoofdvestiging in Vierkirchen, vlakbij München, berg- en wandelschoenen van de hoogste kwaliteit. Met een sterke focus op de perfecte pasvorm, robuustheid en de verwerking van de beste materialen zijn al onze producten „Made in Europe“.

Bij Hanwag worden alle modellen die niet naar de oude ambachtelijke wijze ‘dubbelgestikt’ worden, op ‘ gezwikte’ maakwijze vervaardigd. Deze ambachtelijk zeer veeleisende techniek om schoenen te vervaardigen, garandeert dat alle Hanwag modellen verzoold kunnen worden en ondersteunt daarmee hun lange levensduur.

Alle schoenen vind je op www.hanwag.nl

 

2 REACTIES

Comments are closed.