Laten we een kleinere voetafdruk op de aarde achterlaten door niet te ver van huis te gaan bij het zoeken naar nieuwe avonturen. De Nordmarka-collectie van het kwaliteitsmerk Bergans of Norway is gemaakt met precies dit idee in gedachten. In deze duurzame jacks geniet je met volle teugen van de natuur in de buurt van waar je woont. Wij noemen dat de ultieme OutdoorDichtij beleving.

De kleding is gemaakt van gerecyclede materialen, zodat je ze met een schoon geweten kunt dragen. Niet alleen omdat je geen lange reizen hoeft te maken voor nieuwe ervaringen, maar ook omdat de kleding die je draagt een minimale impact op het milieu heeft. De Nordmarka-collectie van Bergans is ontwikkeld voor lokale excursies en het inspirerende buitenleven. De jacks zijn ademend, waterafstotend en comfortabel in het gebruik. Eigenlijk helemaal bedoeld voor jou dus, als lezer van OutdoorDichtbij.

Nordmarka Leaf Light Wind Jacket

Nordmarka Leaf Light Wind Jacket ziet er zeker klassiek en retro uit, maar als je beter kijkt, zie je een kledingstuk dat technisch up-to-date is in elk detail. Het eerste dat opvalt, is de zachte aanraking van de PFAS-vrije stof, een mix van gerecycled polyester, afkomstig van PET-flessen en biologisch katoen. Andere belangrijke aspecten zijn het lichte gewicht en de de kleine hoeveelheid ruimte die het jack inneemt in je rugzak.

Een verstelbare capuchon is altijd fijn als de wind overal vandaan komt. Hetzelfde geldt voor de ruime voorzakken waarin je spullen kunt meenemen en je koude handen kunt opwarmen.

Dit jack behoort tot de Nordmarka-collectie – een serie geïnspireerd op Bergans klassiekers, waarbij traditioneel en modern design op een natuurlijke manier worden gecombineerd. De klassieke look en feel is sterker dan ooit en het gebruik van duurzamere materialen is belangrijk. Deze duurzame producten zijn ontworpen voor alledaagse micro-avonturen, zowel in de natuur als in de stad. D

De jacks leveren goede technische prestaties en hebben een optimale pasvorm die zorgt voor topcomfort. Als je de natuur in wilt gaan, zonder deze te zeer te belasten, dan is deze Nordmarka-assortiment ideaal voor jou. En het leuke is, jij kunt in de onderstaande win-actie van Bergans of Norway en OutdoorDichtbij een Nordmarka Leaf Light Wind Jacket winnen! Check snel hoe je kunt meedoen.

Win een outdoorjack van Bergans of Norway

Doe nu mee met de win-actie van Bergans of Norway en OutdoorDichtbij en maak kans op Nordmarka Leaf Light Wind Jacket voor vrouwen of mannen. Het jack heeft een winkelprijs van € 210. De winnaar mag bepalen welke versie en in welke kleur zij/hij het jack wil ontvangen.

Op deze win-actie zijn onze voorwaarden van toepassing en de einddatum is 1 juni 2022.. Meedoen is eenvoudig. Je doorloopt slechts de onderstaande twee stappen:

  1. Like of volg onze Facebookpagina: Facebook.com/outdoordichtbij
  2. Beantwoord de onderstaande vraag en verstuur je antwoord naar ons

Wat is volgens Bergans een perfect alternatief voor Preikestolen? (het antwoord vind je hier)


Bekijk alle producten van Bergans op www.bergans.com


één reactie op “Win een duurzaam outdoorjack van Bergans of Norway”

  • Janneke
    12 mei 2022 at 07:54

    Ben van facebook afgegooid, met inmiddels vier accounts dus kan helaas niks liken.

Comments are closed.