Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

WANDELVERSLAG | Waddenwandelen op Terschelling

Door Anita Boes

Dag twee van het Waddenwandelen; een streekpad op de Nederlandse Wadden. Vandaag start ik in Midsland met het tweede deel van etappe 3 en ik vervolg mijn weg door het lopen van etappe 1. De route loopt via de polders, naar Kooiboschjes naar het duingebied bij het meertje van Hee (waar ik ook omheen wandelde). Ik wandel via de bossen boven Hee en Halfweg, via het bunkermuseum, gebied The Tiger naar de jachthaven van West Terschelling.

Langs de havens vervolg ik mijn weg naar een favoriet restaurant bij het Groene strand “De Walvis”. Na een lekkere lunch, een Cranberrythee en een fijn gesprek wandel ik het gebied van het Seinpaalhuisje door. Hierbij heb ik prachtig uitzicht op de Waddenzee, West Terschelling inclusief de vuurtoren Brandaris. Via het donkere bos loop ik noordelijk naar het meer in Griltjeplak. Via Koopjesplak vervolg ik mijn weg door het duingebied naar het Noordzeestrand. Ik eindig in West aan Zee. Ik wandel deze dag 18 kilometer.

Wil je het hele beeldverslag van Waddenwandelen dag 2 zien? Bekijk dan de video hieronder:

Meer reisverslagen over Terschelling vind je hier.

 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer