Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

WANDELVERHALEN | De grensroute door Nederland, Duitsland en België

Door Herman van Alfen

We startten onze hike vandaag op het hoogste punt van Nederland en nemen natuurlijk ook gelijk het Drielandenpunt mee. We lopen vandaag Grensroute 6. Deze brengt ons door Nederland, België en Duitsland. De grens loopt hier zo kriskras dat het niet is bij te houden in welk land je loopt. Het eerste gedeelte van de route is veelal door het bos, met af en toe mooie uitzichten.

Daarna lopen we door weilanden, het laaste stuk van de route lopen we door Vaals, en als toetje wacht de beklimming van de Vaalserberg. Het is vandaag weer een dag met heerlijke lente temperaturen, het zonnetje is erg wazig door het Saharazand wat zich in de atmosfeer bevind. Na ruim vijf uur wandelen staan we weer bij het beginpunt. En kijken we terug op een prachtige hike met de nodige hoogte meters.


Doe ook eens mee met onze win-acties!


 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer