Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

Wandelen op de Utrechtse Heuvelrug | De Kaapse Bossen bij Doorn

Door Edwin Hagenouw

Een leuke, niet al te afwisselende, wandelroute vind je op de Utrechtse Heuvelrug in Doorn. De wandeling door de Kaapse Bossen heeft een lengte van vijf kilometer en wordt aangegeven door rode signalen op paaltjes langs de route. Wij liepen hier op een woensdagmiddag. Hierdoor merkten we al snel dat dit ook een erg geliefd gebiedje is voor ouders met kinderen. De verse sneeuw en de door de bomen schijnende zon gaven het bos een sprookjesachtige sfeer. Het startpunt van deze wandelroute, die je in een uur kunt afleggen, vind je bij Parkeerplaats Groene Entree Kaapse Bossen. Bekijk hieronder de foto’s die ik maakte op 10 februari 2021.

Kaapse Bossen. Foto: Edwin Hagenouw
Kaapse Bossen. Foto: Edwin Hagenouw
Kaapse Bossen. Foto: Edwin Hagenouw
Kaapse Bossen. Foto: Edwin Hagenouw
Kaapse Bossen. Foto: Edwin Hagenouw

DOE OOK MEE MET ONZE OUTDOOR WIN-ACTIES OP OUTDOORDICHTBIJ EN MOUNTAINREPORTERS


 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer