Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

WANDELEN IN ZUID-LIMBURG | De Sint-Pietersberg en de Oehoe vallei

Door Herman van Alfen

Vandaag maakten we een wandeling bij de St. Pietersberg. Deze voormalige mergelgroeve die tegenwoordig wordt beheerd door Natuurmonumenten, is een uniek stuk geschiedenis en natuur in ontwikkeling in Nederland. Er zijn verschillende wandelingen op en rond de St.Pietersberg. Wij kozen voor de groene route met als een van de hoogtepunten de Oehoe vallei. Helaas, hoe we ook speurden, geen uil te ontdekken. Daarna liepen we naar het uitkijkplateau over de groeve en aansluitend zijn we via de trappen afgedaald de groeve in. Wat hadden we een geluk met het weer: 20 graden op 25 februari.


Lees hier alle verhalen over Limburg 


 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer