Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

WANDELEN IN NL | Van Camping Gulperberg naar Vijlen

Door Herman van Alfen

Vandaag deden we de wandeling van camping Gulperberg naar Vijlen. De ochtend begon nevelig en fris. Het eerste stuk ging al gelijk steil omhoog door de bossen. Hierna volgden weilanden met prachtige uitzichten. Onderweg passeerde we verschillende vakwerkhoeves. Aangekomen in Vijlen hadden we het geluk dat we een kop koffie konden kopen bij een take a way. Vanaf Vijlen liepen we via weilanden richten Gulpen.

Tot slot mochten we na vijftien kilometer nog even de Gulperber beklimmen. Deze heeft een stijgingspercentage van maar liefst veertien procent. Kortom: Dit is een zeer afwisselende wandeling.


Doe ook mee met onze outdoor win-acties


 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer

Nationale Parken

De Nederlandse Nationale Parken zijn prachtig

De nationale parken vertellen het bijzondere verhaal van de Nederlandse natuur. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar de natuur op korte afstand zo divers is. Nergens is de interactie tussen water en land en tussen natuur en mens zo duidelijk aanwezig en inventief aangepakt als hier. Beleef het zelf. Voel je welkom in onze unieke natuur.

Lees meer