Lees hier alles over de bijzondere Nationale Parken in Nederland


 

WANDELEN IN NL | Van Camping Gulperberg naar Vijlen

Door Herman van Alfen

Vandaag deden we de wandeling van camping Gulperberg naar Vijlen. De ochtend begon nevelig en fris. Het eerste stuk ging al gelijk steil omhoog door de bossen. Hierna volgden weilanden met prachtige uitzichten. Onderweg passeerde we verschillende vakwerkhoeves. Aangekomen in Vijlen hadden we het geluk dat we een kop koffie konden kopen bij een take a way. Vanaf Vijlen liepen we via weilanden richten Gulpen.

Tot slot mochten we na vijftien kilometer nog even de Gulperber beklimmen. Deze heeft een stijgingspercentage van maar liefst veertien procent. Kortom: Dit is een zeer afwisselende wandeling.


Doe ook mee met onze outdoor win-acties


 

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer

Veluwe

Ontdek de veelzijdige Veluwe

Van uitgestrekte bossen, middeleeuwse vestingstadjes, tot de leukste dagattracties; voor iedereen valt er wat te beleven op de Veluwe. Volgens velen hét mooiste natuurgebied van Nederland. Hier ontdek je prachtige heidevelden, zandvlaktes, rivieren en bossen. Stuk voor stuk gebieden die je na een bezoek lang bij blijven.

Lees meer

Nationale Parken

De Nederlandse Nationale Parken zijn prachtig

De nationale parken vertellen het bijzondere verhaal van de Nederlandse natuur. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar de natuur op korte afstand zo divers is. Nergens is de interactie tussen water en land en tussen natuur en mens zo duidelijk aanwezig en inventief aangepakt als hier. Beleef het zelf. Voel je welkom in onze unieke natuur.

Lees meer