Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

WANDELEN IN NL | Trage tocht Slenaken in Limburg

Door Herman van Alfen

Vandaag wandelden we de trage tocht Slenaken. Deze hike van zeventien kilometer, met de nodige hoogtemeters, begint midden in Slenaken. Hier bevindt zich een parkeerplaats, waar op deze februari ochtend om kwart over negen nog genoeg plaats is. Het is wel de helft frisser dan afgelopen dagen maar zeven graden is nog steeds heerlijk om in de ochtend mee te beginnen in februari.

Deze wandeling is in 2017 uitgeroepen tot mooiste wandeling van Nederland. Ik weet niet of dat echt zo is, maar elke meter is het genieten. Wat een afwisselende wandeling is dit! Met prachtige vergezichten, bos, weiland, en beekjes. En de wandeling is maar liefst 95% onverhard. Na de wandeling voelden we de hoogtemeters die we hadden gemaakt.

 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer