Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

WANDELEN IN NL | Hoogtewandeling Valkenburg in Zuid-Limburg

Door Herman van Alfen

Deze week maken we iedere dag een stevige wandeling in Zuid Limburg. Vandaag staat de hike Hoogtewandeling Valkenburg op het programma. Dat betekent zestien kilometer genieten met volle teugen. Wat is Nederland toch heerlijk afwisselend en mooi. Deze pittige wandeling met 329 hoogte meters is echt een aanrader als je binnenkort in Limburg bent! En helemaal leuk om over de Joop Zoetemelk Allee te wandelen. Vernoemd naar een van de meest beroemde en memorabele Nederlanders.

 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer