Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

Wandelen in Nederland | Klompenpad Molenbeekpad

Door Laura Berns-Van Unen

In de provincies Utrecht en Gelderland hebben diverse boeren hun boerenland open gesteld voor wandelaars. Een klompenpad gaat zoveel mogelijk over onverharde paden, boerenland en langs historische plekjes. Er is ook een app waarin je de routes kunt bekijken, en mee kunt navigeren, en er schijnt ook achtergrondinformatie in te staan. Ik heb de app niet gedownload dus ik kan daar niet uit eigen hand iets over schrijven.

Wel kan ik schrijven over een aantal van de molenpaden die ik heb gelopen. Vandaag neem ik je mee op het Molenbeekpad. Dat is zeventien kilometer wandelen langs Wolfheze, Heelsum en Renkum.

De route is aangegeven via bordjes met een blauwe klomp. Op de bordjes staat dat de wandeling vijftien kilometer is, maar volgens de website en via onze eigen tracker is het twee kilometer langer. De wandeling is erg afwisselend en met name de stukken over de hei en door het bos vond ik prachtig. Lees over onze ervaringen in dit verhaal op Mountainreporters

 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer