Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

WANDELEN IN LIMBURG | Van de Gulperberg naar Oud Valkenburg en terug

Een wandelverslag van Herman van Alfen

Deze week ben ik samen met mijn dochter van vijftien en zoon van dertien in Zuid-Limburg. De rest van het gezin blijft thuis, ivm werk en een jongste dochter die een iets minder enthousiaste hiker is. We vertrekken vandaag vanaf ons chalet op de Gulperberg voor een hike naar Oud Valkenburg en weer terug. Wat een prachtige afwisselende wandeling is dit, met vele hoogtemeters.

En wat boffen we met het weer. Het blijkt de warmst gemeten 21ste februari ooit te zijn. Als we na ruim zeven uur weer boven op de Gulperberg staan, staat de teller op ruim 25 kilometer. Morgen meer!

 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer