Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

Wandelverslag | Oorverdovende stilte bij Planken Wambuis op de Veluwe

Fotoverslag van Edwin Hagenouw

Het was een drukke werkdag. Vanuit mijn kantoor zag ik de zon uitbundig schijnen op de besneeuwde natuur. Van medereporters zag ik prachtige foto’s voorbijkomen van wandelingen over velden, door bossen en aan het water. Om drie uur klapte ik de laptop dicht, pakte wat eten en drinken in mijn rugzak en reed naar Planken Wambuis. Een fijn wandelgebied op een kwartier rijden van mijn kantoor. De meeste mensen hadden duidelijk gekozen voor een vroeger tijdstip om de natuur in te gaan. Vrijwel alleen liep ik tussen de besneeuwde bomen en over een ijzig bevroren heide.

Planken Wambuis. Foto: Edwin Hagenouw
Planken Wambuis. Foto: Edwin Hagenouw

Tijdens deze wandeling van bijna twee uur kwam ik vier langlaufers, acht wandelaars één mountainbiker tegen. Die rust maakt voor mij een natuurwandeling pas echt bijzonder. In de verte liepen paarden te grazen in het veld. De rust werd even verstoord toen ik oog in oog kwam te staan met een prachtige zwarte stier.

Planken Wambuis. Foto: Edwin Hagenouw
Planken Wambuis. Foto: Edwin Hagenouw
Planken Wambuis. Foto: Edwin Hagenouw

DOE MEE MET ONZE WIN-ACTIES: KLIK HIER!


 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer