Lees hier alles over de bijzondere Nationale Parken in Nederland


 

Luxemburg breidt dit jaar z’n wandelnetwerk uit met achttien gloednieuwe wandelroutes in het noorden van het land: de Éislek Pied. De groene regio Éislek, beter bekend als de Luxemburgse Ardennen, biedt naast uitgestrekte bosgebieden ook glooiende heuvels en diepe valleien. Het prachtig diverse landschap maakt dit een ideaal gebied om te wandelen, fietsen en andere actieve outdoor activiteiten. De nieuwe paden vormen een toevoeging op het bestaande netwerk aan wandelroutes. De nieuwe wandelkaarten zijn vanaf nu beschikbaar. Nog meer natuur om te voet te ontdekken!

De ‘Éislek Pied’ (vertaald: de ‘Éislek paden’) is een verzameling van de allermooiste wandelingen die de regio Éislek te bieden heeft. Van het historische Clervaux pad waar cultuur letterlijk ligt ingebed in prachtige natuur, tot meer fysiek uitdagende heuvelachtige routes zoals het wandelpad Esch-sur-Sûre. Voor ieder wat wils dus. De nieuwe lokale wandelpaden en zelfs een heuse themaroute helpen je te beslissen waar jouw volgende avontuur naartoe leidt. De nieuwe wandelroutekaarten zijn vanaf nu beschikbaar.

Copyright alle foto’s: Visit Éislek

Lees hier alle wandelverhalen en artikelen

 

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer

Veluwe

Ontdek de veelzijdige Veluwe

Van uitgestrekte bossen, middeleeuwse vestingstadjes, tot de leukste dagattracties; voor iedereen valt er wat te beleven op de Veluwe. Volgens velen hét mooiste natuurgebied van Nederland. Hier ontdek je prachtige heidevelden, zandvlaktes, rivieren en bossen. Stuk voor stuk gebieden die je na een bezoek lang bij blijven.

Lees meer

Nationale Parken

De Nederlandse Nationale Parken zijn prachtig

De nationale parken vertellen het bijzondere verhaal van de Nederlandse natuur. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar de natuur op korte afstand zo divers is. Nergens is de interactie tussen water en land en tussen natuur en mens zo duidelijk aanwezig en inventief aangepakt als hier. Beleef het zelf. Voel je welkom in onze unieke natuur.

Lees meer