Lees hier alles over de bijzondere Nationale Parken in Nederland


 

Wat een heerlijk gevoel om samen met jouw paard rond te rijden in de natuur! Heerlijk met de zon in je gezicht en de wind in je haren galoppeer je door de buurt. Misschien wil je wel samen een rondje maken door het bos en via het ruiterpad de mooiste bomen bekijken. Als dit klinkt als een topdag, dan ben je hier op de juiste plek. De band tussen jou en je paard is iets bijzonders en dat moet gekoesterd worden. Geef jouw paard de liefde die hij of zij verdient door hem of haar vaak genoeg te verwennen. Hier kun je mee beginnen door de juiste producten aan te schaffen voor jouw paard. Zo heeft jouw paard een fijn zadel nodig die jou de gelegenheid geeft om samen rond te kunnen rijden om zo mooie herinneringen samen te maken. 

Of misschien verdient jouw paard wel een mooie deken voor in de winter. Je kan door te kijken naar wat jouw paard nodig heeft goed inspelen op zijn of haar behoeftes. Hiermee kan je de band tussen mens en dier nog meer versterken en kan je veel voor jouw paard betekenen.

Tijdens het rijden in contact blijven met jouw paard

Het is erg belangrijk dat jij en jouw paard elkaar begrijpen tijdens het paardrijden. Deze communicatie moet dus fijn en soepel verlopen, maar hoe kan je hier nu voor zorgen? Tijdens het rijden is het hoofdstel de manier van communicatie tussen jou en jouw paard. Het is daarom erg belangrijk dat het hoofdstel goed aansluit op het paard en dat deze lekker zit.

Foto: Jospeh Daniel, Unsplash

 Hoofdstellen paard zijn er in veel verschillende soorten en maten en daarom is het belangrijk dat jij goed onderzoekt wat het beste is voor jouw paard. Ga dus goed kijken naar de verschillende soorten hoofdstellen en geef jouw paard wat bij hem of haar past. Zo let je goed op de behoeften van jouw paard en kan je de band tussen jullie zo goed mogelijk houden.

Stijlvol samen met jouw paard de natuur in

Het staat natuurlijk wel heel mooi als jij en jouw paard en professioneel uit zien. Als je met jouw paard loopt moet je hem of haar ergens mee kunnen vasthouden. Om dit goed te kunnen doen moet je een halster hebben. Halster paarden zijn in veel verschillende vormen en maten. Zo heb je leren halsters, maar ook halsters van nylon. Kijk naar wat voor jou goed werkt en vergeet ook zeker geen halstertouwen aan te schaffen. Kies hiervoor misschien een leuke kleur om het plaatje compleet te maken. Wacht niet langer en ga snel met jouw paard op avontuur!


 

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer

Veluwe

Ontdek de veelzijdige Veluwe

Van uitgestrekte bossen, middeleeuwse vestingstadjes, tot de leukste dagattracties; voor iedereen valt er wat te beleven op de Veluwe. Volgens velen hét mooiste natuurgebied van Nederland. Hier ontdek je prachtige heidevelden, zandvlaktes, rivieren en bossen. Stuk voor stuk gebieden die je na een bezoek lang bij blijven.

Lees meer

Nationale Parken

De Nederlandse Nationale Parken zijn prachtig

De nationale parken vertellen het bijzondere verhaal van de Nederlandse natuur. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar de natuur op korte afstand zo divers is. Nergens is de interactie tussen water en land en tussen natuur en mens zo duidelijk aanwezig en inventief aangepakt als hier. Beleef het zelf. Voel je welkom in onze unieke natuur.

Lees meer