Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

Wat een heerlijk gevoel om samen met jouw paard rond te rijden in de natuur! Heerlijk met de zon in je gezicht en de wind in je haren galoppeer je door de buurt. Misschien wil je wel samen een rondje maken door het bos en via het ruiterpad de mooiste bomen bekijken. Als dit klinkt als een topdag, dan ben je hier op de juiste plek. De band tussen jou en je paard is iets bijzonders en dat moet gekoesterd worden. Geef jouw paard de liefde die hij of zij verdient door hem of haar vaak genoeg te verwennen. Hier kun je mee beginnen door de juiste producten aan te schaffen voor jouw paard. Zo heeft jouw paard een fijn zadel nodig die jou de gelegenheid geeft om samen rond te kunnen rijden om zo mooie herinneringen samen te maken. 

Of misschien verdient jouw paard wel een mooie deken voor in de winter. Je kan door te kijken naar wat jouw paard nodig heeft goed inspelen op zijn of haar behoeftes. Hiermee kan je de band tussen mens en dier nog meer versterken en kan je veel voor jouw paard betekenen.

Tijdens het rijden in contact blijven met jouw paard

Het is erg belangrijk dat jij en jouw paard elkaar begrijpen tijdens het paardrijden. Deze communicatie moet dus fijn en soepel verlopen, maar hoe kan je hier nu voor zorgen? Tijdens het rijden is het hoofdstel de manier van communicatie tussen jou en jouw paard. Het is daarom erg belangrijk dat het hoofdstel goed aansluit op het paard en dat deze lekker zit.

Foto: Jospeh Daniel, Unsplash

 Hoofdstellen paard zijn er in veel verschillende soorten en maten en daarom is het belangrijk dat jij goed onderzoekt wat het beste is voor jouw paard. Ga dus goed kijken naar de verschillende soorten hoofdstellen en geef jouw paard wat bij hem of haar past. Zo let je goed op de behoeften van jouw paard en kan je de band tussen jullie zo goed mogelijk houden.

Stijlvol samen met jouw paard de natuur in

Het staat natuurlijk wel heel mooi als jij en jouw paard en professioneel uit zien. Als je met jouw paard loopt moet je hem of haar ergens mee kunnen vasthouden. Om dit goed te kunnen doen moet je een halster hebben. Halster paarden zijn in veel verschillende vormen en maten. Zo heb je leren halsters, maar ook halsters van nylon. Kijk naar wat voor jou goed werkt en vergeet ook zeker geen halstertouwen aan te schaffen. Kies hiervoor misschien een leuke kleur om het plaatje compleet te maken. Wacht niet langer en ga snel met jouw paard op avontuur!


 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer