Lees hier alles over de bijzondere Nationale Parken in Nederland


 

Mountainbiken in de omgeving van Oosterbeek (Gld)

Door Edwin Hagenouw | 1 juni 2020

Vandaag was misschien wel een van de mooiste fiets- en mountainbikedagen van het jaar. Een zacht briesje, een door de wolken zacht gefilterde zon, en een natuur vol frisse groene bladeren. Net nadat de zon haar hoogste punt bereikte pakten Maartje en ik onze mountainbikes en startten we een mooie rit door de nabije omgeving. Op twee minuten rijden van ons huis begint het mtb-pad dat door met name door de bossen van Doorwerth en Oosterbeek leidt.

Bekijk hieronder een korte fotoreportage van de beelden die ik maakte met mijn iPhone tijdens onze drinkpauzes. En is het tijd om heerlijk na te genieten in de tuin met een welverdiende bbq en een verkoelend glas wijn. Proost!


LEES MEER OVER MOUNTAINBIKEN OP DE FIETSPAGINA


 

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer

Veluwe

Ontdek de veelzijdige Veluwe

Van uitgestrekte bossen, middeleeuwse vestingstadjes, tot de leukste dagattracties; voor iedereen valt er wat te beleven op de Veluwe. Volgens velen hét mooiste natuurgebied van Nederland. Hier ontdek je prachtige heidevelden, zandvlaktes, rivieren en bossen. Stuk voor stuk gebieden die je na een bezoek lang bij blijven.

Lees meer

Nationale Parken

De Nederlandse Nationale Parken zijn prachtig

De nationale parken vertellen het bijzondere verhaal van de Nederlandse natuur. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar de natuur op korte afstand zo divers is. Nergens is de interactie tussen water en land en tussen natuur en mens zo duidelijk aanwezig en inventief aangepakt als hier. Beleef het zelf. Voel je welkom in onze unieke natuur.

Lees meer