Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

Mountainbiken in de omgeving van Oosterbeek (Gld)

Door Edwin Hagenouw | 1 juni 2020

Vandaag was misschien wel een van de mooiste fiets- en mountainbikedagen van het jaar. Een zacht briesje, een door de wolken zacht gefilterde zon, en een natuur vol frisse groene bladeren. Net nadat de zon haar hoogste punt bereikte pakten Maartje en ik onze mountainbikes en startten we een mooie rit door de nabije omgeving. Op twee minuten rijden van ons huis begint het mtb-pad dat door met name door de bossen van Doorwerth en Oosterbeek leidt.

Bekijk hieronder een korte fotoreportage van de beelden die ik maakte met mijn iPhone tijdens onze drinkpauzes. En is het tijd om heerlijk na te genieten in de tuin met een welverdiende bbq en een verkoelend glas wijn. Proost!


LEES MEER OVER MOUNTAINBIKEN OP DE FIETSPAGINA


 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer