FOTO-WEDSTRIJD | Win een Camelbak rugzak met je mooiste natuurfoto

Door Edwin Hagenouw

Met tien liter comprimeerbare laadruimte en een Crux™-reservoir van twee liter is de Octane™ 10 rugzak van Camelbak een multi-tasking, multi-sport werkpaard. Perfect voor extra lange wandelingen, een fietstocht of andere sportieve activiteiten. Maar ook voor dagelijks woon-werkverkeer of korte trips. Deze rugzak is ontworpen om veel uitrusting mee te nemen en helpt je voorbereid te zijn op alles waar moeder natuur je mee uitdaagt.

Meer nodig dan het Crux™-reservoir van twee liter? Plaats gewoon een extra Quick Stow-fles in een van de daarvoor gevormde zakken. Wil je je regenjackje of keldingslagen bij de hand houden? Schuif ze in het stretch voorvakje.

Je trekkingsstokken meenemen? Daar is ook een bevestiging voor. De Octane™ 10 is klaar voor alles wat je maar kunt bedenken. En het mooiste is: jij kunt deze rugzak winnen met je mooiste natuurfoto!

DOE MEE MET DE NATUURFOTO-WEDSTRIJD VAN OUTDOORDICHTBIJ

Maak jij mooie natuurfoto’s? Doe dan mee met onze Outdoordichtbij Fotowedstrijd. De winnaar ontvangt de bovenstaande rugzak van Camelbak. De jury, bestaande uit redacteuren van OutdoorDichtbij, zal de winnaar kiezen uit de top 10 foto’s met de meeste stemmen. Alleen foto’s gemaakt in de natuur van Nederland, Duitsland, Luxemburg, Noord-Frankrijk, Zuid-Denemarken of België kunnen meedoen.

Hoe voeg ik mijn foto’s toe? Klik hieronder op de “Upload” knop. Geef je foto een naam bij “Photo name” en voeg je e-mailadres toe (dan kunnen we je berichten als je hebt gewonnen). Onder “Select file” klik je op “kies bestand” en selecteer je de foto op je computer. Tot slot klik je op “Upload”.

Je foto mag niet groter zijn dan 4MB. We verzoeken je foto’s te uploaden met bestandsformaat kleiner dan 1MB. Zie je je foto’s niet gelijk? Misschien moet je dan de pagina een keer verversen. Natuurlijk mag je al je vrienden en familie oproepen om op jouw mooiste foto te stemmen.

Na de wedstrijd zullen alle foto’s worden verwijderd. Vanzelfsprekend blijven de foto’s en alle rechten daarop van de deelnemende fotografen.


Wij zijn OutdoorDichtbij, dus alleen foto’s genomen in de natuur van Nederland, Duitsland, Luxemburg, Noord-Frankrijk, Zuid-Denemarken of België kunnen meedoen. Deelnemen en stemmen kan tot en met 8 april 2021

 

DEZE FOTOWEDSTRIJD IS AFGELOPEN. DE WINNAAR IS MARINKA HUKEMA UIT AMSTERDAM. DOE OOK MEE MET ONZE ANDERE FOTOWEDSTRIJDEN EN WIN-ACTIES