Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

Foto-preview: Een weekend in natuurgebied Lauwersmeer

Door Edwin Hagenouw | 21 juni 2020

Vandaag is de zomer van 2020 begonnen. Precies een maand na de lancering van Outdoordichtbij.nl. En precies in dit weekend is fotograaf Herman van Alfen de eerste reporter die op reis gaat namens ons. Op uitnodiging van Landal Suyderoogh verkent hij, samen met zijn dochter, het natuurgebied van het Lauwersmeer.

Het Lauwersmeer is een meer in het noorden van Nederland, op de grens van de provincies Groningen en Friesland. Het is op 23 mei 1969 ontstaan door het afsluiten van de Lauwerszee. Bron: Wikipedia

En hiermee is het de eerste officiële reis namens Outdoordichtbij. Een mooie start van nog heel veel uitstapjes en reizen naar de ongerepte natuur in Nederland en de omringende landen. Binnenkort lees je hier zijn uitgebreide reisverslag, maar nu wil ik je alvast een korte preview geven van dit verrassende gebied vol uitbundige flora en fauna.

Meer op Instagram: @natuurlijk_herman en @outdoordichtbij


Meer informatie over Landal Suyderoogh in het Lauwersmeergebied lees je hier


 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer

Nationale Parken

De Nederlandse Nationale Parken zijn prachtig

De nationale parken vertellen het bijzondere verhaal van de Nederlandse natuur. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar de natuur op korte afstand zo divers is. Nergens is de interactie tussen water en land en tussen natuur en mens zo duidelijk aanwezig en inventief aangepakt als hier. Beleef het zelf. Voel je welkom in onze unieke natuur.

Lees meer